Sas Bloemiste Edam logo
cadeaubon 't Bottertje inwisselbaar bij Sas Bloemsite

Nieuws en info van Sas Bloemiste in Edam  

De laatste nieuwtjes, feitjes en info vindt u op deze pagina. De kerstbeleving 2017 wil je niet missen. Kom naar deze jaarlijkse kerstpresentatie en kijk je ogen weer uit. De koopavonden, de speciale dagen, Sas Bloemiste in de media, informatie over abonnementen, voor zowel de particuliere klant als de zakelijke klant, van Sas Bloemiste. Hier kunt u alles daarover vinden.

SAS Bloemiste bestaat 30 jaar

Op 12 oktober bestaan wij 30 jaar en zonder onze trouwe klanten zou dat niet mogelijk zijn geweest. Dat gaan we natuurlijk een beetje vieren. Maak elke dag kans op 1 van de 30 cadeaubonnen die wij gaan uitdelen!

Koopavonden en koopzondagen

Elke vrijdag is er de koopavond bij Sas Bloemiste in Edam. Bekijk alle openingstijden op onze contactpagina.  EXTRA KOOPZONDAGEN 3, 10, 17 dec. van 12:00-17:00 uur

Cadeaubonnen 't Bottertje en VVV

Bij Sas Bloemiste wordt de cadeaubon 't Bottertje geaccepteerd en de cadeaubonnen van de VVV.

Uiteraard geeft Sas Bloemiste zelf ook cadeaubonnen uit. Dat is nou een leuk verjaardagscadeau.

Sas in de media

Meer dan waard is het vermelden van onze bijdage in de Glossy Verrassend Winkelen in Edam-Volendam. In elke editie staat een keur van prachtige, leuke verrassende winkels die aan alle bezoekers van Edam-Volendam laten zien dat het zeer de moeite waard is om te winkelen in je eigen gemeente. Bekijk de bladerversie op www.verrassendwinkelen.nl

Abonnementen

Gemak dient de mens. Wil je thuis of op kantoor een mooi bloemstuk bezorgt krijgen, dan is het misschien een idee om een abonnement bij Sas Bloemiste te nemen op boeketten en/of groenstyling. Sas Bloemiste komt dan bv elke week of om de twee weken langs (hangt van de afspraak af) om je interieur, thuis of op de zaak, weer met een mooi boeket of prachtige plant op te fleuren.

Vraag naar de mogelijkheden via het invulformulier op de contactpagina.

Uitverkoop van vele potten en vazen is begonnen

Bij ons achter in de Kas staan weer volop potten en vazen voor de Halve Prijs. Het is de moeite waard om eens te komen kijken.