Sas Bloemiste Edam logo

Rouwbloemwerk

Boeketten

De Bloemen van Sas Bloemiste in Edam  

Bruidswerk, boeketten of rouwbloemwerk. Er is door ons altijd een passend boeket of bloemwerk te maken voor elke bijzondere gelegenheid. Ben je in het centrum van Edam en wandel je langs de speeltoren, dan kan je onze winkel niet missen. Loop eens bij ons binnen en geniet van de steeds wisselende kleurenpracht.

Wij maken boeketten voor elk budget of speciaal naar wens. Ook hebben wij altijd een grote sortering boeketten klaarstaan in de voor dat seizoen aansprekende kleuren of bij speciale dagen zoals Moederdag of Valentijnsdag. Een mooi boeket is altijd welkom.

Kom langs en bekijk ze.

Bruidswerk

Voor de mooiste dag in je leven. Alle wensen en kleuren van het bruidswerk kunnen we volledig afstemmen op de kleding van het bruidspaar. Voor bruidsbloemwerk helpen we je graag persoonlijk. Bel voor een afspraak 0299-371572 of kom vrijblijvend kijken naar onze vele voorbeelden in de winkel.

Uw gevoel vertalen wij in bloemen. Alle wensen en kleuren van uw rouwbloemwerk kunnen besproken worden. Voor rouwbloemwerk helpen we u graag persoonlijk. Bel voor een afspraak 0299-371572 of kom vrijblijvend kijken naar onze vele voorbeelden in de winkel.